Terima kasih, Terima kasih

Assalamulaikum Warahmatullahi Wabarakatuh



Salam buat sahabat sahabiah di alam maya sekalian..

Kini, hampir 2 bulan saya berblogging. Dalam pada itu, saya amat terharu dengan kesanggupan teman-teman meninggalkan pesanan, kritikan mahupun sokongan. Juga, sanggup mengikuti blog saya sepenuhnya. Maka dengan ini, saya sertakan penghargaan buat sahabatku, untukmu..



Ini dia carta komentator selama 2 bulan saya berblogging. Insyaallah, selepas ini kalau ada la komentator yang meninggalkan komen(ehem!) saya akan menghadiahkannya setiap bulan. Insyaallah. Moga terus thabat dalam menyebarkan dakwah islamiah ini.



Tahniah Teacher Bie yang menjadi penghulu komentator bulan ini, juga Harr, kedua dan juga Makbonda., ketiga. Untuk harr, disebabkan saya tidak menjumpai blog harr, maka saya gantikan LAMAN TOP KOMENTATOR dengan blog Teacher Bie, Makbonda dan juga Pretty, Lively Life!

Teacher Bie(6)

Harr(5)

Makbonda(3)

Pretty, lively life(2)

Anonymous[Atikah] (1)

Ummu Ammar(1)

Qaseh Mas (1)


Untuk semua komentator yang tersenarai di atas, jika kalian berkesempatan untuk copy and paste code ini kemudian letakkan di bahagian gadget kalian.


target="_blank">'Create
Copy this code to your website to display this banner!




Begitu juga, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat Achu Sara, Teacher Bie,dan Pretty, Lively Life! Kerana telah mempromosikan blog saya. Syukran sekali lagi, hanya Allah yang mampu membalas jasa kalian. Saya yakin kalian akan menjadi antara rantai mata perjuangan islam sebagai Khalifah Allah hendak-Nya.


شكران جزيلا


Mencari Dan Terus Mencari Damai Yang Hilang


Semoga beroleh manfaat..



25 Mei 2010



Comments

ummu masyitah said…
salam ukhuwah dik
terima kasih atas ingatan adik ni.insyaAllah bila blog wordpress akak dsah ok,akak tempekkan ya kat blog akak.sekarang ni widgets dia tak berfungsi untuk akak ubahkan.
ummu said…
jazakillah ya
Makbonda said…
Jazakilah adik iffah......
teacher bie said…
jazakillah iffah..syukran syukran..
penghargaan yang tak terhingga atas komentar yang tak seberapa..btw harr memang misteri kan..susahnye nak cari..ateh pon dok mencari siapa harr..
teruskan perjuangan ye dik..semoga Allah sentiasa memberimu kekuatan iman, rohani dan minda..amin.
Ummu Ammar said…
Syukran jazilan ya habibti...Teruskan menulis, berdakwah dan memberi inspirasi buat semua..adik punya kebolehan tersendiri..
Salam semua..

Alhamdulillah..Sama2..Tak terbalas bagi saya dorongan kalian..

Ummu Masyitah; 0oh! blog akak wordpress. Sebab tu tak boleh. Boleh akak bagi emel akak ya? Nanti saya tengok boleh ke buat 'benda tu' untuk wordpress. Sebab nanti boleh saya bagi code nya.

Makbonda: Afwan. Semoga terus berjaya dalam penulisan untuk risalah peringatan ini, ya!
Teacher Bie; A'ah. Tak tahu sape harr ni pergi dekat profile pun tak jumpa. Sape orang nye ehh?Mesti cantik kan?hehe..Alhamdulillah.

Ummu Ammar..Alhamdulillah. kebolehan saya dlm menulis, kebolehan kalian juga tidak kurang hebatnya dalam bidang penyebaran agama suci ini. Di celah-celah kebolehan yang Allah kurniakan itu pasti mempunyai maksud-untuk menyebarkan islam dalam pelbagai cara. Menulis, melukis, bersyarah semuanya membawa imej islam. Subhanallah.
harr said…
Assalamualaikum.

Iffah dearie,

Thanks for the appreciation... though i give comments without any intention to get appreciated.. :) Those comments were from the bottom of my heart.

InsyaAllah.. we will meet one day.. Actually i intend to pursue my studies in a uni overthere in the uk... but it is not easy to find a sponsor nowadays.. so it depends on whether i can obtain a scholarship or not... if i manage to get one insyaAllah i will be flying over to the uk nxt yr...for the second time. Perhaps one day i'll be knocking on your door...standing right there on your doorstep...and give u a massive ukhwah hug heehee..:) please pray for me ye..

ok..till then.. let us become an exellent worshiper of Allah because that is the only true success.

love,
Harr

p/s: owh~~ i almost forget, teacher bie, u make me sounds like an alien or some makhluk halus... so misteri...hehe.. just kidding... oklah.. maybe i'll try to find u in fb and add u... all the best ye..
Harr..

Aha! Komen juga akhirnya ya! hehe :)

Alright then! I'm waiting for you!impatiently I wanted 2 see yah!!heee :D

oh rite...I guess u r beautiful, harr! :D
ummu said…
salam Iffah
alhamdulillah harini dapat bertemu kembali blog Iffah melalui blog makbonda.
wslm. Hehe, kenapa sebelum ni, lost yea? XD

Popular Posts